Locaţia curentă este: Prima pagină / Știri / Activități catehetice în parohia Holod

Activități catehetice în parohia Holod

În urma parteneriatului încheiat în anul 2017 între Parohia Ortodoxă Holod din Protopopiatul Tinca şi Şcoala Gimnazială din comună, s-a urmărit o colaborare fructuoasă între cele două instituții, iar roadele încep să se vadă.

Duminică, 11 martie 2018, în paraclisul amenajat pentru slujire din Holod, după săvârșirea Sfântei Liturghii, copiii participanți au susținut un concertul de pricesne şi cântări specifice Sfântului și Marelui Post.

Acest eveniment a fost coordonat de doamna Prof. Alexandra Metzinger, profesor de muzică la şcoala din Holod şi de Părintele Andrei Ionuț Laza, paroh al parohiei ortodoxe Holod. Au fost angrenați un grup de 35 de copii care au pregătit un frumos recital de pricesne.

La finalul programului pregătit de copii, părintele paroh le-a mulțumit copiilor şi doamnei profesor pentru ceea ce au realizat, cât  şi părinților care i-au instruit pe copii şi s-au implicat. De asemenea, preotul paroh le-a dăruit tuturor elevilor câte o carte de rugăciuni şi dulciuri, iar credincioaselor prezente în sfântul lăcaș le-a oferit daruri și flori, mulțumind tuturor celor care s-au implicat financiar, făcând posibil acest frumos eveniment.