Locaţia curentă este: Prima pagină / Știri / Adunarea Generală anuală a C.A.R. din Episcopia Oradiei

Adunarea Generală anuală a C.A.R. din Episcopia Oradiei

În conformitate cu Regulamentul pentru organizarea şi funcţionarea Caselor de Ajutor Reciproc ale clerului şi salariaţilor bisericeşti din Eparhiile Bisericii Ortodoxe Române, în ziua de joi, 24 ianuarie 2013, în sala festivă de la Centrul Eparhial al Episcopiei Ortodoxe Române a Oradiei, a avut loc şedinţa anuală a Adunării Generale a Casei de Ajutor Reciproc a clerului şi salariaţilor bisericeşti din cadrul Episcopiei Oradiei.

În cadrul şedinţei, prezidată de Preasfinţitul Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, s-a făcut prezentarea dării de seamă activităţii Casei de Ajutor Reciproc, a contului de gestiune şi a bilanţului gestionar pe anul 2012, precum şi a planului financiar pentru anul 2013.

S-a constatat că fişele membrilor C.A.R. sunt conduse la zi, cu ajutorul unui program informatic specific, fiind înregistrate toate cotizaţiile şi cotele de deces încasate, precum şi împrumuturile acordate şi ratele reţinute lunar în cursul anului 2012.

Având în vedere expunerile făcute la Darea de Seamă, Contul de Gestiune şi Bilanţul anului 2012, Adunarea Generală a aprobat materialele prezentate.