Locaţia curentă este: Prima pagină / Știri / ,,Biserica și Școala din sufletul meu” în Protopopiatul Marghita

,,Biserica și Școala din sufletul meu” în Protopopiatul Marghita

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, în Protopopiatul Marghita s-a desfășurat etapa pe protopopiat a Concursului Național de Creație ,,Biserica și Școala din sufletul meu”.

La acest concurs au participat un număr de 9 parohii, fiind implicați 50 de elevi. În ziua de 15 aprilie 2016 s-a făcut evaluarea portofoliilor depuse la Protopopiatul Marghita, iar în urma evaluării au fost declarate câștigătoare  proiectele realizate de copiii din următoarele parohii: locul I - Parohia Sîrbi, Pr. Florin-Cristian Moisa; locul II - Parohia Borumblaca, Pr. Florin-Mădălin Porțan și locul III - Parohia Iteu, Pr. Sorin Nistor.

A urmat, în ziua de joi, 21 aprilie 2016 festivitatea de premiere a participanților la nivel de protopopiat, în cadrul căreia Părintele Călin-Gheorghe Cotrău, Protopopul Marghitei, a adus mulțumiri și felicitări tuturor participanților implicați pentru frumoasele rezultate și munca depusă.

Părintele Simion Goga, inspector pentru cateheză la Centrul Eparhial a transmis mesajul de binecuvântare din partea Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, felicitându-i pe preoții implicați, pe elevi și pe profesorii de religie.

La final, fiecare elev participant a primit în dar o icoană, iar preoților care au obținut  primele trei locuri li s-au înmânat diplome.