Locaţia curentă este: Prima pagină / Știri / Liceul Ortodox din Oradea prezent la Științescu Fest

Liceul Ortodox din Oradea prezent la Științescu Fest

Elevi și părinți, reprezentanți ai claselor implicate în Proiectul Științescu „Viitor în știință, VIS de copil”  în anul școlar 2018-2019, alături de învățătoarele lor, Veronica Isdrailă, Laura Baidoc, Angela Suciu și Alina Selegean, au răspuns invitației adresate de Fundația Comunitară Oradea. Luni, 14 octombrie 2019, au participat la Științescu Fest, alături de alte echipaje câștigătoare ale Proiectelor finanțate din Fondul Științescu.

Elevii au expus timp de două ore, materialele achiziționate din fondurile proiectului Viitor în știință. Vis de copil, au făcut demonstrații de programare cu trusele LegoWE DO 2, au experimentat cu trusele de magneți și au prezentat fotografii și filmări din timpul activităților. Impresionante au fost proiectele expuse de fiecare echipaj, toți cei prezenți au făcut schimb de idei și de experiență.

Fundația Comunitară Oradea, având noul sediu în incinta Crișul Shopping Centre, la etajele I și II, desfășoară activități cu elevii sub forma unor ateliere de lucru din diverse domenii: imprimare 3D, științe, biologie, caligrafie, teatru, robotică, educație rutieră și multe altele.

 

Prof. Laura Baidoc