Locaţia curentă este: Prima pagină / Știri / Piesa de teatru Calea Adevărului pusă în scenă la Oradea

Piesa de teatru Calea Adevărului pusă în scenă la Oradea

Episcopia Ortodoxă Română a Oradiei, în parteneriat cu Compania de Teatru Civic Art București, organizează, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, un eveniment special dedicat Anului comemorativ al Sfântului Ierarh Martir Antim Ivireanul și al tipografilor bisericești: punerea în scenă a piesei de teatru Calea Adevărului, dramatizare dedicată Sfântului Ierarh Martir Antim Ivireanul.

La propunerea Companiei de spectacole Civic Art din Bucureşti şi cu binecuvântarea Chiriarhului Oradiei, piesa de teatru Calea Adevărului va fi prezentată publicului orădean în Catedrala Episcopală Învierea Domnului și Sfântul Ierarh Andrei, Mitropolitul Transilvaniei din urbea de pe malurile Crişului Repede, în ziua de miercuri, 2 noiembrie 2016, de la ora 19.

Scenariul și regia piesei de teatru îi aparțin domnului Marian Ciripan, actorul principal al piesei. Alături de domnia sa, din distribuția spectacolului fac parte: Cristina Moldoveanu, Corneliu Jipa, Petre Moraru, Răzvan Nițu și Adrian Anghel.

  

 

Biroul de Presă al Episcopiei Oradiei