Locaţia curentă este: Prima pagină / Știri / Talentați și premianți

Talentați și premianți

Într-o atmosferă în care copilăria s-a împletit armonios cu parfumul teilor ce anunță o lungă vacanță, elevii Liceului Ortodox Episcop Roman Ciorogariu din Oradea s-au întrecut pe scena spectacolului-concurs intitulat „Școala mea are talent” aflat la prima ediție și desfășurat în data de 21 iunie 2016.

Juriul, alcătuit din doamnele profesoare Florica Popovici și Codruța Caracoancea, împreună cu actrița Zentania Lakatos, au savurat fiecare act artistic și a acordat puncte, astfel încât, la finalul concursului, după mai bine de două ore de spectacol, s-au desemnat câștigătorii.

Pe scenă au evoluat elevi ai claselor primare și gimnaziale, însoțiți de doamnele învățătoare, diriginți, colegi și părinți.

Astfel, publicul numeros a asistat la momente de interpretare instrumentală (vioară și ghitară), interpretări vocale de excepție (individuale, de grup și coruri), reprezentații de dans sportiv pe ritmuri de cha-cha și vals, dans artistic, dans modern, gimnastică ritmică, numere de magie, demonstrații de șah, quilling, grafică și monologuri.

Sarcina juriului nu a fost deloc ușoară, acesta desemnând la final căștigătorii după cum urmează: Învățământ primar: Locul I – Cezara Daneliuc, Locul II – Elisa Canalaș - Mario Dărăban, Locul III – Vanessa Andor – Alex Lucaciu; Învățământ gimnazial: Locul I – Monica Marincaș – Miruna Pantiș, Locul II – Ariana Torj, Alexia Raț, Adriana Junc, Ioana Groza, Locul III – Florina Bonca, Matilde Simuț, Andreea Sabău.

De asemenea, s-au acordat diplome de participare tuturor elevilor care au evoluat pe scena concursului.

Acest eveniment din viața școlii s-a desfășurat la inițiativa doamnei profesoare Mihaela Pap cu sprijinul conducerii școlii precum și al colectivului de cadre didactice și părinți care s-au implicat sufletește pentru ca această activitate să fie o reușită.

Scopul acestui spectacol-concurs a fost de a depista, promova și susține acei elevi care dezvoltă pasiuni în diferite domenii, ascund talente și își dedică timpul, pe lângă studiu, unor activități menite să contureze viitori oameni de valoare.

Trebuie să remarcăm faptul că toți acești copii talentați au și rezultate școlare de excepție, ceea ce dovedește o dată în plus că totul este posibil doar prin muncă, dăruire și perseverență.

Și pentru că acest eveniment a avut un real succes, elevii ne asigură de o participare mult mai numeroasă la ediția de anul viitor.

Avem convingerea că acești copii sunt șansa noastră la o viață mai frumoasă și la o lume mai bună.