Locaţia curentă este: Prima pagină / Știri / 113 elevi din Oradea se bucură de rechizite noi

113 elevi din Oradea se bucură de rechizite noi

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, la început de an școlar 2018-2019, un număr de 113 elevi cu situații familiale și materiale dificile de la școlile „Dimitrie Cantemir” și „Nicolae Bălcescu” din Oradea, au primit, miercuri, 5 septembrie 2018, ghiozdane cu rechizite.

Acțiunea s-a desfășurat în biserica Parohiei Oradea-Tei, prin grija Părintelui paroh Dragomir Balota, care îndeplinește și ascultarea de secretar la Protopopiatul Oradea, cu sprijinul Clubului Rotary Oradea, care a sponsorizat achiziționarea materialelor didactice în cadrul Proiectului „1000 de școlari fericiți”.

Parteneriatul dintre Parohia Oradea-Tei și cele două școli orădene se derulează prin implicarea directă a celor doi directori, Prof. Viorica Popa și, respectiv, Prof. Gheorghe Troie, precum și a profesorilor de religie și a celorlalte cadre didactice. Neținând seamă de religie sau etnie, proiectul a adus bucurie în sufletele copiilor care au primit ghiozdane și rechizite. După distribuirea acestora, s-au adus mulțumiri conducerii celor două școli, domnului Chiorean de la Clubul Rotary și tuturor celor implicați în buna organizare și desfășurare a acestei acțiuni.