Locaţia curentă este: Prima pagină / Știri / Bucuria de a dărui

Bucuria de a dărui

Azi, elevii claselor a III-a A și a IV-a B, îndrumați de doamnele învățătoare Suciu Angelica și Dăgău Florica, de la Liceul Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu” Oradea au fost recunoscători că au avut posibilitatea de a participa la acțiunea caritabilă „Donează jucăria care ți-a rămas mică”, organizată de Clubul Rotary Oradea.
În cadrul acestei acțiuni, elevii au donat jucării ce vor bucura și alți copii. Suntem fericiți că am învățat că, dăruind, nu înseamnă că avem mai puțin, ci, dimpotrivă, ne îmbogățim sufletește, crescând în noi smerenia și recunoștința.
Activitatea s-a desfășurat la Filarmonica din Oradea, unde copiii au fost răsplătiți pentru dărnicia lor cu un minunat spectacol interactiv. Ei au urcat pe scenă alături de personajele Soldățelul de Plumb, Mica Balerină, Zâna Cărților și Magicianul și au interpretat momente din Povestea Sfântului Nicolae, Povestea bradului și Povestea Nașterii Mântuitorului.
La finalul spectacolului, copiii au așezat sub brad jucăriile aduse, sperând ca gestul lor să aducă la fel de multă bucurie și în sufletele celorlalți.
Prof. Angelica Suciu