Locaţia curentă este: Prima pagină / Știri / Cântec, joc și culoare în cadrul Festivalului Dovleacului la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 23 Oradea

Cântec, joc și culoare în cadrul Festivalului Dovleacului la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 23 Oradea

Joi, 3 noiembrie 2022, prichindeii de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 23 Oradea, structură a Liceului Ortodox “Episcop Roman Ciorogariu” Oradea, au deschis larg porțile Castelului Veseliei pentru a întămpina festiv, cu cântec, joc și voie bună, vedeta toamnei - dovleacul, sub egida Festivalului Dovleacului.

 Cu mic, cu mare, animați de vraja și frumusețea anotimpului pastelat în care ne găsim, am decorat cu hărnicie și creativitate grădinița noastră dragă, Castelul Veseliei, și am inițiat ateliere atractive pentru fanii dovleacului.

Astfel, am organizat ateliere de pictură pe lemn cu tema “Cel mai haios dovleac”, atelier de bucătărit brioșe, ștrudelele, dovleac copt, atelier de confecționare de dovleci din gheme de ață, ghirlande, atelier de sculptat dovleci veseli.

Totodată, preșcolarii s-au distrat copios la concursurile de rostogolit dovleci, sărituri cu sacul, mâncatul merelor agățate pe sfoara, concursuri premiate cu diplome care au răsplătit implicarea fiecarui copil in activitatea desfășurată.

Finalul festivalului s-a dovedit a fi delicios, copiii fiind răsfățați cu vată de zahăr, sucuri naturale și toate bunătățile realizate chiar de către ei.

Menționăm ca Festivalul Dovleacului, desfășurat la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 23 Oradea, face parte din proiectul Festivalul anotimpurilor, proiect în cadrul căruia fiecare anotimp va fi celebrat așa cum se cuvine.

Împreună, cadre didactice, părinți, bunici și copii, făurim bucurii și amintiri frumoase!

Prof. Camelia Puie