Locaţia curentă este: Prima pagină / Știri / Festivalul Toamnei la Gradinița cu Program Prelungit Nr. 23 Oradea

Festivalul Toamnei la Gradinița cu Program Prelungit Nr. 23 Oradea

La inițiativa doamnei coordonator Camelia Irina Puie, Zâna Toamnei, cu întregul ei alai  a fost invitată la Grădinița cu Program Prelungit  Nr. 23, structură a Liceului Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu” din Oradea, pentru a fi sărbătorită, așa cum se cuvine, vineri, 8 octombrie 2021, prin activități inedite, realizate cu multă încântare de toți preșcolarii prezenți, sub egida „Festivalul Toamnei”.

Grupa Mică A a adunat din frumusețea toamnei frunze multicolore, cărora, cu ajutorul doamnelor educatoare Delia Pele și Diana Gherle, le-au dat viață, transformându-le intr o bufniță uriașă.

Grupa Mică B a realizat borcănașe decorative, umplute cu cereale și semințe, ajutați de doamnele educatoare Adriana Bodog și SiminaVereș, borcănașe aducătoare de spor și belșug.

Copilașii de la Grupa Germană au sărbătorit Oktoberfest, îmbrăcați în costume tradiționale nemțești și îndrumați de doamnele educatoare Oana Marchiș și Alexandra Câmpean, au pregătit cu mânuțele lor Brezel și Apfelstrudel delicioase. Guten Apetit!

Grupa Mijlocie, într-un decor minunat de toamnă și autentic românesc, au confecționat împreună cu doamnele educatoare Camelia Puie și Cristina Rus, minunate coronițe din frunze și flori de toamnă.

Cei mai gospodari preșcolari, de la Grupa Mare A au desfășurat o activitate gospodărească autentică, punând, cu ajutorul doamnelor educatoare Lavinia Galea și Nicoleta Torj, murături asortate din legumele aflate în coșul Zânei Toamna.

Cei mai veseli preșcolari, de la Grupa Mare B, s-au jucat confecționând animăluțe din legume și fructe, sub îndrumarea doamnelor educatoare Aurelia Laza și Denisa Ambro.

Activitățile s-au încheiat într-o atmosferă minunată, copiii degustând sucuri naturale, dansând veseli și alergând zglobii prin minunatul decor al toamnei care a înveșmântat întreaga curte a grădiniței.

Întreg colectivul grădiniţei mulţumeşte pe această cale părinţilor şi copiilor care s-au dovedit a fi sufletul întregii manifestări. Ne dorim ca  «Festivalul Toamnei» să rămână o tradiţie pentru grădiniţă.

 Prof. Adriana Bodog