Locaţia curentă este: Prima pagină / Știri / Liceul „Episcop Roman Ciorogariu” implicat în balul caritabil al Asociației Piticot

Liceul „Episcop Roman Ciorogariu” implicat în balul caritabil al Asociației Piticot

În primul weekend din noiembrie, Asociația Piticot (Institutul Român pentru Ajutorarea Copiilor aflați în dificultate) a organizat un bal caritabil la care au fost licitate mai multe produse obținute prin donații: lucrări de artă, bijuterii hand-made, obiecte de îmbrăcăminte și încălțaminte etc.

Liceul Ortodox ”Episcop Roman Ciorogariu” din Oradea a continuat seria activităților prosociale și de voluntariat, donând șase icoane, realizate prin tehnica picturii pe sticlă, ornate cu foiță de aur. Acestea au fost realizate de către elevii liceului, sub măiastra coordonare a doamnei profesor Camelia Chiș, care an de an a bucurat inimile și privirile tuturor vizitatorilor școlii prin lucrările realizate și expuse pe coridoarele școlii. De asemenea, un alt cadru didactic al liceului, prof. Ana Cernea-Radu, s-a implicat în licitarea obiectelor, asigurându-se de buna desfășurare și colaborare între cele două instituții partenere.

Banii obținuți în urma licitației vor fi direcționați către cazurile sociale semnalate Asociației Piticot, recunoscută pentru implicarea și sprijinul familiilor cu copii aflați în dificultate. 

Prof. Ana Cernea-Radu