Locaţia curentă este: Prima pagină / Știri / Sărbătoarea celor 200 de zile de şcoală la Liceul Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu” Oradea

Sărbătoarea celor 200 de zile de şcoală la Liceul Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu” Oradea

Vineri, 16 noiembrie 2012, a fost zi de mare sărbătoare pentru elevii clasei a II-a B, alternativa educaţională Step by Step, de la Liceul Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu” din Oradea: Sărbătoarea celor 200 de zile de şcoală.

În cadrul „Întâlnirii de dimineaţă”, cele 30 de „albinuţe curioase” ale clasei le-au arătat invitaţilor ce au învăţat de când au păşit pe poarta şcolii.

S-au întrecut în realizarea şi prezentarea colecţiilor din 200 de obiecte (câte un obiect pentru fiecare zi de şcoală). Fiecare lucrare le ilustrează creativitatea, preocupările şi talentul. Aşa au apărut: fluturaşul decorat cu 200 de timbre, vaporaşul din scoici, tabloul cu 200 de galbeni,  200 de desene, tablouri sau machete din năsturei sau beţe de chibrituri, obiecte decorate cu tehnica şerveţelului, figurine din ouă kinder, abţibilduri sau cartonaşe cu animale din zone diferite ale lumii, mărgele, cartonaşe cu fotbalişti, terenul de fotbal sau piste de curse pentru maşini, jucării din Lego sau piramida cu mărgele.

La acest moment important, le-au fost alături micilor şcolari, părinţii şi bunicii, doamnele învăţătoare, prof. Elena Iacob şi Veronica Isdrăilă, precum şi mascota clasei, ursuleţul Winnie.

La finalul activităţilor, toţi participanţii au avut parte şi de o „surpriză dulce”: tortul celor 200 de zile de şcoală.