Locaţia curentă este: Prima pagină / Știri / Tineri ascoreni în vizită la Maternitate

Tineri ascoreni în vizită la Maternitate

În ziua de 8 Martie 2023, tineri din Asociația Studenților Creștin-Ortodocși Români - filiala Oradea au demarat prima activitate dedicată Lunii pentru Viață. Nu întâmplător a fost aleasă ziua, deoarece aceasta coincide cu Ziua Internațională a Femeii, dar și a mamelor, fapt pentru care membrii au organizat o vizită la Secția de Neonatologie a Spitalului de Obstetrică Ginecologie din Oradea, de pe Calea Clujului, nr. 50.

 Vizita, aflată sub arhiereasca binecuvântare a Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei Mari, a dat șansă tinerilor frumoși și liberi de a oferi câte o floare și un zâmbet proaspetelor mămici, care au ales, după cum e și firesc, viața.

 În cadrul acestei acțiuni, mămicile au primit câte o lalea însoțită de următorul mesaj: „Mami, am venit mai repede pentru a petrece mai mult timp cu tine. Te iubesc!”. Nu au fost uitate nici doamnele asistente dimpreună cu doamnele infirmiere. Toate au primit, la rândul lor, o lalea și un mesaj de mulțumire pentru grija și devotamentul pe care îl au față de micii îngerași. Activitatea a fost încununată cu multe mulțumiri și zâmbete din partea mămicilor și al personalului medical.

 Calde mulțumiri celor care au facilitat această activitate.

 Dalia Ilea,

Vicepreședinte ASCOR Oradea